Program : Lun - Vin 08:00 - 18:00
Ploiesti, Prahova, Romania

Gletuieli si Zugraveli

Echipa noastra de zugravi profesionisti este gata sa vina in sprijinul dumneavoastra !

Gletuirea peretilor, desi tratata uneori ca etapa optionala in amenajarile interioare, este extrem de importanta pentru aspectul final al unei lucrari. Gletul este o tencuiala subtire, menita sa niveleze suprafata tavanului si a peretilor si sa o pregateasca pentru zugraveala.
Gletul nu contine nisip si poate fi pe baza de var, ipsos sau ciment alb. Gletul de ciment se poate aplica deasupra celui de ipsos, insa cel de var nu poate fi folosit in combinatie cu alte straturi. Pe langa cele trei tipuri de glet deja mentionate, in magazinele de specialitate se mai gaseste un tip de glet, folosit doar pentru finisare; este vorba despre gletul acrilic, care se achizitoneaza gata preparat.
Acesta se aplica intr-un singur strat peste tencuiala mecanizata pe baza de ipsos; daca tencuiala este din ciment-var, sunt necesare doua straturi, de calitate si granulatii diferite, unul de nivelare si unul de finisare.
 In anumite situatii, cand lucrarea nu arata perfect dupa cele doua straturi, meseriasii opteaza si pentru aplicarea celui de-al treilea strat, tot de finisare.

Gletuirea

Aplicarea a doua straturi de glet grosier.
Aplicarea unui strat de glet pentru finisaj.
Slefuirea si desprafuirea gletului.
Oamenii nostri calificati sunt intotdeauna pregatiti sa vina in sprijinul dumneavoastra, cu solutii pentru rezolvarea oricarei probleme in domeniul finisajelor interioare. Bine inteles, solutiile pot sa difere in functie de situatie sau dorintele clientului, de aceea noi oferim solutii personalizate.

Zugravit

Lucram dupa design-ul solicitat de clienti, cel propus de noi sau angajarea unui designer in proiect. Executam o gama variata de modele de zugraveala, fara limite in tipul de finisaj dorit.
Finisajele reprezinta partea delicata a unei renovari si de aceea le acordam o atentie sporita pentru a scoate in evidenta rafinamentul pe care il ofera unei incaperi atunci cand sunt bine lucrate.

Dificil de gasit un meserias dispus sa rezolve problemele mici din jurul casei sau al biroului ?

La noi gasiti solutia !
Cu o experienta si existenta pe piata de peste 10 de ani in domeniul amenajarilor interioare, acum venim in sprijinul dumneavoastra si in rezolvarea problemelor tehnice de zi cu zi, din locuinta dumneavoastra sau a spatiului comercial. Reparatiile nu mai trebuie sa reprezinte o durere de cap. Noi va oferim solutii practice si eficiente. Oamenii nostri sunt calificati si dotati cu unelte profesionale. Curatenia in timpul lucrului si la finalul lucrarii reprezinta un lucru firesc pentru noi.

Zugravirea Peretilor in Trei Pasi :

Pasul 1 – Pregatirea Peretilor Inainte de Zugravit
 • Se curata suprafetele neaderente si se razuiesc peretii care se exfoliaza.
 • Se indeparteaza toate cuiele nedorite. 
 • De asemena, deprafuirea peretilor este necesara pentru a obtine o suprafata aderenta.
 • In locurile unde s-au efectuat reparatii (cum ar fi razuitul peretilor sau indepartarea cuielor), se vor efectua lucrari de reparare a fisurilor precum si amorsarea peretilor.
 • Reparatiile se vor lasa sa se usuce minim 24 de ore, in caz contrar riscam aparitia fisurilor sau chiar exfolierea peretilor. 
 • Mai departe, o date uscate, se vor slefui suprafetele care urmeaza sa fie acoperite de vopsea lavabila, pentru a obtine o suprafata neteda.
 • Slefuirea peretilor este recomandata si in cazul folosirii de glet special pentru finisaj.
 • Dupa slefuirea peretilor urmeaza etapa de indepartare a prafului, unde se acorda o atentie sporita locurilor greu accesibile cum ar fi: colturi, pervaze, zona de deasupra usilor si a geamurilor.
 • In final peretii vor fi amorsati si lasati sa se usuce timp de 24 de ore, altfel riscam exfolierea vopselii lavabile.
Pasul 2 – Cum reparam suprafetele cu mucegai? 
 • Primul pas este inlaturarea sursei de condens sau umezeala, a suprafetei cu mucegai.
 • Apoi, se curata suprafata de mucegai cu solutie speciala.
 • Se razuieste suprafata afectata si se spala cu apa.
 • Mai departe, se lasa suprafata curatata sa se usuce timp de 24 de ore.
 • In final, zona va fi reparata prin gletuire pentru a fi adusa la starea dorita.
Pasul 3 – Pregatirea si Aplicarea Lavabilului 
 • Vopseaua lavabila va fi amestecata cu o masina electrica timp de 10 minute, pentru omogenizarea vopselii lavabile.
 • Mai intai, vopseaua lavabila va fi aplicata cu pensula in zonele greu accesibile cum ar fi, colturile, pentru a obtine o suprafata uniforma.
 • In cazul in care peretii si tavanul vor fi o singura culoare, se va aplica vopseaua lavabila. In caz contrar, (daca tavanele si peretii vor fi de culori diferite) mai intai se vor aplica cele doua straturi de vopsea lavabila pe tavane si se vor lasa sa se usuce 24 de ore. Mai departe, se va aplica o banda de hartie pe colturile tavanului pentru protectie. In final se vor aplica straturile de vopsea lavabila pe pereti.

Sfaturi Utile in Zugravirea unei Camere

Luminozitatea precum si directia luminii intr-o camera sunt factori esentiali, ce trebuie luati in considerare, in alegerea unei culori care sa ofere senzatie de spatiu si un aspect placut linistitor, incaperii.
Culorile de nuanta inchisa trebuie alese cu grija in functie de spatiul camerei.
Este foarte important sa se respecte tehnologia de lucru in zugravirea unei incaperi, altfel riscam decojirea peretilor.
Prima operatie in zugravirea unei incaperi, este protejarea mobilierului, pardoselii, geamurilor si usilor, cu folie speciala de protectie.
In cazul protejarii cu banda adeziva de hartie, a geamurilor, usilor si peretilor, se recomanda inlaturarea benzii dupa maxim 24 de ore, altfel riscam deteriorarea suprafetelor.