Program : Lun - Vin 08:00 - 18:00
Ploiesti, Prahova, Romania

Instalatii Sanitare

Echipa noastra de profesionisti este gata sa vina in sprijinul dumneavoastra !

Instalatii sanitare, proiectare instalatii sanitare, montaj instalatii sanitare

Firma specializata in domeniul instalatiilor sanitare va pune la dispozitie servicii de montaj, proiectare, reparatii si intretinere instalatii sanitare.
Echipa noastra de instalatori cu experienta va pune la dispozitie solutii adecvate necesitatilor dumneavostra sau ale companiei dumneavostra in ceea ce priveste lucrarile de instalatii sanitare, proiectare, montaj, reparatii si intretinere.
Toate proiectele de instalatii sanitare sunt realizate cu respectarea standardelor de calitate si respectarea termenilor contractuali de executie, deoarece ne respectam clientii si vrem sa fie multumiti de serviciile noastre.
Oferim garantie la instalatiile sanitare pentru toate tipurile de imobile: case, blocuri de locuinte, apartamente, complexe comerciale, scoli, spitale.
Prin experienta si profesionalismul instalatorilor nostri, prin folosirea de scule profesionale de inalta fiabilitate si prin folosirea materialelor de calitete superioara instalatiile sanitare vor fi un element de siguranta si confort pentru orice tip de cladire.

Montaj instalatii sanitare

Va stam la dispozitie cu personal specializat in montaje de instalatii sanitare, montaj instalatii sanitare apartamente, montaj instalatii sanitare case, montaj instalatii sanitare complexe comerciale, montaj instalatii sanitare complexe rezidentiale, montaj instalatii sanitare scoli, montaj instalatii sanitare gradinite, montaj instalatii sanitare clinici.

Proiectare instalatii sanitare

Oferim servicii de proiectare complete pentru toate tipurile de instalatii sanitare: proiectare instalatii sanitare blocuri de locuinte, proiectare instalatii sanitare cladiri de birouri, proiectare instalatii sanitare ansambluri rezidentiale, proiectare instalatii sanitare spatii comerciale, proiectare instalatii sanitare scoli, proiectare instalatii sanitare clinici si alte tipuri de instalatii la preturi bune.
Oferim mici servicii de reparatii instalatii sanitare, efectuate de instalatori calificati.

Montam obiecte sanitare:

  • Cabine de dus
  • Lavoare
  • Vana
  • Chiuvete pentru bucatarie
  • Inlocuirea bateriilor de chiuvete, dus, robineti coltari, robineti de trecere
  • Inlocuirea obiectelor sanitare
  • Inlocuirea de sipci pentru cadita de dus sau vana

Sfaturi utile

In cazul montarii unui racord flexibil cu rezistenta la presiune este important ca acesta sa nu fie tensionat. In caz contrar, va duce la uzura acestuia prematura cu risc de inundatii.
 Montarea unui vas wc suspendat – Montarea suportului metalic trebuie efectuata cu materiale rezistente. Vasul are tendinta sa impinga partea de jos si in cazul in care placarea s-a facut inadecvat, riscam aparitia fisurilor in faianta si in final inclinarea vasului si deteriorarea acestuia cu totul. 
In cazul in care va confruntati cu probleme tehnice din locuinta dumeavoastra sau a spatiului comercial, care nu au fost mentionate, nu ezitati sa ne contacta-ti
 
In cazul in care va confruntati cu probleme tehnice din locuinta dumeavoastra sau a spatiului comercial, care nu au fost mentionate, nu ezitati sa ne contacta-ti