Program : Lun - Vin 08:00 - 18:00
Ploiesti, Prahova, Romania

Instalatii termice, proiectare instalatii termice, montaj instalatii termice

Firma noastra de constructii dispune de specialisti in domeniul instalatiilor termice care pot proiecta si executa proiecte de instalatii termice.
Oferim solutii tehnice si executam lucrari de instalatii termice pentru toate tipurile de imobile: case, vile, blocuri de locuinte, spatii comerciale, complexe comerciale, clinici, spitale, scoli.
Va punem la dispozitie echipa noastra de instalatori profesionisti cu experienta in domeniul instalatiilor termice care va ofera urmatoarele servicii: proiectare, montaj, intretinere si reparatii instalatii termice.
Personalul nostru calificat si atestat in domeniul instalatiilor termice, foloseste doar materiale de calitate superioara si scule profesionale produse de marci cunoscute pentru: montaj , proiectare, reparatii si intretinere instalatii termice.
In momentul in care veti deveni clientul nostru pentru montaj instalatii termice, proiectare instalatii termice, reparatii sau intretinere instalatii termice veti aprecia cu adevarat promptitudinea, profesionalismul si calitatea serviciilor noastre.

Proiectare instalatii termice

Proiectarea include solutii tehnice, functionale si discrete pentru toate tipurile de imobile: proiectare instalatii termice case, proiectare instalatii termice blocuri, proiectare instalatii termice  complexe comerciale, proiectare instalatii termice spitale, proiectare instalatii termice clinici, proiectare instalatii termice scoli, proiectare instalatii termice gradinite.

Montaj instalatii termice

Daca vreti sa montati o instalatie termica echipa nostra de instalatori profesionisti cu experienta in domeniu va sta la dispoztie cu urmatoarele servicii: montaj instalatii termice case, montaj instalatii termice apartamente, montaj instalatii termice spatii comerciale, montaj instalatii termice ansambluri rezidentiale, montaj instalatii termice clinici.

Montam:

  • Calorifere
  • Boilere electrice
  • Inlocuirea boilerelor electrice
  • Curatarea de calcar sau schimbarea rezistentei electrice din boiler
  • Inlocuirea de calorifere, centrale termice pe gaz sau electrice
  • Inlocuirea robinetilor

 

Reparam trasee vechi de instalatii sau le inlocuim, in functie de dorintele dumneavoastra.

Lucram cu toate tipurile de tevi:

– Zincate
– Cupru
– P.P.R.
– P.V.C.

Sfaturi utile

La un boiler electric se recomanda curatarea rezistentei de calcar o data la sase luni. In caz contrar, consumul electric va creste considerabil, acest lucru resimtindu-se in factura dumneavoastra de energie electrica. In cazul in care boilerul este folosit un timp indelungat, fara a curata rezistenta de calcar, acest lucru poate duce la deteriorarea integrala a rezistentei.