Program : Lun - Vin 08:00 - 18:00
Ploiesti, Prahova, Romania

Montaj Parchet Laminat

Echipa noastra de zugravi profesionisti este gata sa vina in sprijinul dumneavoastra !

Unul dintre avantajele parchetului laminat este gama variata de modele si culori care imita perfect lemnul, caramida, gresia etc.
Intretinerea parchetului laminat este extrem de usoara si nu necesita lustruire cu ceara. De asemenea, este ideal pentru persoanele alergice, datorita usurintei de curatare si spre deosebire de covor si mocheta nu absoarbe praful.
Suprafata de plastic de la exteriorul parchetului laminat impiedica absorbtia si infiltrarea apei. Totusi, nu se recomanda montajul parchetului laminat intr-un mediu umed, deoarece expunerea repetata la umiditate duce la deteriorarea rapida a parchetului. Cu toate acestea, in cazul deteriorarii, parchetul laminat este foarte usor de inlocuit.
Parchetul laminat este rezistent la pete chimice si nu necesita solutii speciale de curatare.
Folosirea parchetului laminat este ideala si in cazul in care doriti sa montati sistem de incalzire in pardosea.
Montarea parchetului laminat este foarte rapida. In cazul parchetului cu montaj fara adeziv (de tip click), exista posibilitatea de remontare si demontare a placilor.
Nu in ultimul rand, parchetul laminat este un produs ecologic.

Montarea Parchetului Laminat

Suprafata de montaj trebuie sa fie plana, curatata si uscata. In cazul in care nu este perfect plana, se toarna o sapa autonivelanta sau se monteaza placi OSB.
Inainte de montaj, parchetul laminat trebuie pastrat 48 de ore, in camera unde va fi montat in pozitie orizontala.
Este indicat ca temperatura de montaj a parchetului laminat, sa fie de peste 16 grade.