Program : Lun - Vin 08:00 - 18:00
Ploiesti, Prahova, Romania

Constructii case la rosu

Proiectele pentru constructii case la rosu sunt special concepute pentru cei care isi doresc doar structura principala a unei case. Aveti astfel libertatea de a o decora cu finisajele proprii, dupa preferinte. Noi ne ocupam de partea grea: fundatia, zidaria si structura acoperisului. Apoi, ramane ca dumneavoastra sa alegeti modalitatea de realizare a finisajelor interioare si exterioare, dar si a instalatiilor.
Pentru a demara proiectele pentru constructii case la rosu, e nevoie de un proiect complet intocmit de un arhitect. Pasii care trebuiesc urmati, in linii mari, sunt urmatorii: trasarea casei conform planului de amplasament, sapatura, armarea si betonarea fundatiilor, zidirea peretilor exteriori si interiori (pentru compartimentari), armarea / cofrarea si betonarea elementelor structurale (stalpi, diafragme, plansee), structura acoperisului (capriori si astereala) pe care va fi montata invelitoarea (la alegerea dumneavoastra, tigla metalica, tigla ceramica, etc). Variantele pe care vi le propunem pentru constructii case la rosu sunt: constructie din BCA, constructie din caramida GVP sau din caramida plina.
Pentru proiectul fara de care nu ne apucam de constructia casei, aveti nevoie de: certificatul de urbanism, avize (mediu, pompieri, etc), studii geotehnice, autorizatie de construire. Preturile noastre contin atat manopera cat si materialele si se calculeaza la suprafata construita a casei; preturile pentru constructii case la rosu difera in functie de complexitatea proiectului si de tipul de materiale folosite.

 

Constructii case la cheie

Proiectele de constructii case la cheie, dupa cum sugereaza si numele, presupun predarea unei case gata de folosire, cu cheia in mana. Aceste constructii pornesc cu casa la rosu, beneficiind de finisaje interioare si exterioare, pardoseala, instalatii sanitare, electrice si termice. Tot ce ramane pentru a va crea locuinta de vis este sa alegeti mobila!
Prin constructii case la cheie intelegem toate finisajele interioare: de la montarea tavanelor false din gips-carton, la tencuieli si glet, pentru pereti, pasul urmator vizeaza zugravirea peretilor si a tavanelor cu vopsea lavabila, sau placarea peretilor si a pardoselilor cu gresie, faianta sau parchet, montarea usilor exterioare si interioare. In ceea ce priveste finisajele exterioare, invelim acoperisul, aplicam termosistemul – izolatia termica a peretilor exteriori (cu polistiren expandat) si montajul tamplariei PVC pentru ferestre. Urmatorul pas de urmat in constructii case la cheie este instalarea accesoriilor sanitare: chiuvete, cazi sau cabine de dus, vase de toaleta si a instalatiilor sanitare aferente. Instalatia termica este urmatoarea pe lista de montari – compusa din centrala termica si calorifere pentru fiecare nivel in parte. Instalatiile electrice completeaza proiectele pentru constructii case la cheie, si cuprind tabloul general, prizele si intrerupatoarele pentru fiecare camera in parte. Aceasta faza a lucrarilor nu include sistematizarea si amenajarea curtii interioare si nici constructia gardului care imprejmuieste proprietatea.
Contactati-ne pentru o oferta de pret, adaptata specificului fiecarui proiect!