Program : Lun - Vin 08:00 - 18:00
Ploiesti, Prahova, Romania

Instalatii Electrice

Echipa noastra de profesionisti este gata sa vina in sprijinul dumneavoastra !

Instalatii electrice, proiectare instalatii electrice, instalatii electrice case

Firma noastra de constructii dispune de specialisti in domeniul instalatiilor electrice care pot proiecta si executa proiecte de instalatii electrice.
Echipa nostra este formata din electricieni cu experinta care folosesc materiale de calitate pentru toate tipurile de instalatii: instalatii electrice, instalatii electrice interioare, instalatii electrice exterioare, instalatii electrice case, instalatii electrice apartamente, instalatii electrice blocuri, instalatii electrice sedii firme, instalatii electrice institutii publice, instalatii electrice industriale si alte tipuri de instalatii electrice la preturi bune.
Firma nostra va sta la dispozitie cand vine vorba de proiectarea unei instalatii electrice oferind servicii de calitate pentru:  proiectare instalatii electrice case, proiectare instalatii electrice blocuri, proiectare instalatii electrice sedii firme, proiectare instalatii electrice complexe rezidentiale, proiectare instalatii electrice industriale.
Ecipamentele si materiale folosite de echipa noastra de specialisti pentru proiectare si executie de instalatii electrice sunt produse de marci cunoscute, de aceea garantam executia unor lucrari la standarde ridicate si o durata de exploatare indelungata pentru:  instalatii electrice case, instalatii electrice blocuri, instalatii electrice apartament, instalatii electrice sedii firme, instalatii electrice complexe rezidentiale, instalatii electrice industriale.

Instalatii electrice case

Daca doriti o instalatie electrica noua sau daca doriti sa va inlocuiti sau sa va modernizati vechea instalatie electrica, echipa noastra de electricieni specialisti va realiza o lucrare la standarde ridicate si cu o durata de exploatare indelungata, la preturi foarte bune!
Oferim mici servicii de reparatii instalatii electrice, executate numai de personal calificat!
Oferim servicii de:
  • Montare sau schimbarea cablurilor si conductorilor electrici
  • Montare sau schimbarea de aplice, lustre, candelabre, corpuri de iluminat, cu senzori de miscare sau cu senzori crepuscular
  • Montare sau schimbarea intrerupatoarelor si prizelor, modulare sau clasice
  • Montarea de circuite noi si prize pentru consumatori suplimentari cu putere mare de consum cum ar fi: masini de spalat, boilere electrice, sistem de climatizare, convectoare electrice, calorifere electrice
  • Montare de ventilatoare in bai sau hote de bucatarie

Sfaturi Utile

Toate contactele electrice (prize, intrerupatoare, doze de legatura, tablou electric etc.) trebuie sa fie perfecte. Un contact imperfect duce la supraincalzirea conductorului, cu risc de incendiu.
Dimensionarea corecta a conductorului –  In cazul in care conductorul este subdimensionat acesta se supraincalzeste cu risc de incendiu.
Dimensionarea corecta a sigurantelor din tabloul electric – In cazul supradimensionarii, siguranta nu mai protejeaza instalatia, ducand la supraincalzirea conductorului, cu risc de incendiu.
Un mod simplu de indentificare a unui contact imperfect, este atunci cand priza produce un zgomot asemanator unui bazait, in momentul in care un consumator este conectat la aceasta. In acest caz, consumatorul trebuie deconectat de la priza pana la remedierea situatiei, in caz contrar riscul de incendiu este foarte ridicat.
La montarea unui candelabru indiferent de dimensiunile acestuia, trebuie sa ne asiguram ca fixarea acetuia in plafon este asigurata prin suruburi sau holsuruburi cu diblu, cone spanuri, dupa caz. Atarnarea candelabrului de conductorul electric duce la deteriorarea conductorului si prin urmare desprinderea candelabrului, provocand accidente.